Haberler

27.YILIMIZI KUTLUYORUZ.

İstanbul Havaalanı, Hangar binası, Turkuaz renkli,40 mm Rodeca markalı polikarbonat cephe kaplamaları yapım projemiz. KURULUŞUMUZUN 27 . YILINI KUTLUYORUZ. Sektörümüzde başarılı  ve dürüst çalışmalarımızla  ÇEYREK ASIRI GEÇMENİN  gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte bizimle birlikte yol alan tüm SKYLINE çalışanlarına  ve değerli müşterilerimize teşekkür ediyoruz.

Daha fazla oku...

POLIKARBONATIN SERA ETKISINE SON – YENI ÜRÜN -ATHERMIC

POLIKARBONAT LEVHALAR ATHERMIC ® çok katli polikarbonat levhalar MACROLUX® çok katli levhalar tüm özelliklerini muhafaza ederken,Günesin kizilötesi radyasyonu azaltmak için özel olarak üretilmistir. “Günes kontrolü” saglayarak “sera etkisi olmaz ” . Bu ürün gerekli klima maliyetlerinin azaltılması açısından , gerekse ısıtma giderlerinin azaltması bakımından uygulandığı mekanlara rahat bir iç konfor sağlamaktadır.

Daha fazla oku...

ÇATI DUMAN VE HAVALANDIRMA KAPAKLARI ,CO2 patlatmalı ,LAMILUX markalı

Almanya’ da 100 yıl önce kurulan firma LAMILUX markalı çatı duman tahliye ve havalandırma kapaklarının ithalatı ve uygulamalarında 10 yıldır çözüm ortağıyız. LAMILUX CI-Sistem Duman ve hava tahliye kapağı F100 sistem ile çatılardaki yenilikçi teknolojilerle yapı sektörünün geleceğine ışık tutuyoruz. Sistemdeki her parçanın ve bileşenin işlevi ve tasarımı, en yüksek enerji verimliliği ve sağlamlık için kompakt bir ünite oluşturuyor. • Kalitede öncü – müşteriye maksimum yararı sağlamak • Yenilikte öncü – teknolojide bir adım önde olmak • Serviste öncü – hızlı, yalın, güvenilir ve güler [...]

Daha fazla oku...

POLİKARBONAT IŞIKLIK LEVHALARI,SANDVİÇ ÇATI PANEL ARASI ŞEFFAF POLİKARBONATLAR

POLİKARBONAT LEVHA ÜRÜN ÇEŞİTLERIMIZ VE UYGULAMA PROJELERİNİZ İÇİN  LÜTFEN BİZİMLE İRTİBAT KURUNUZ * Standart üretim polikarbonat levhalar * Kendinden kenetli ve kilitli sistem U konnektör birlesimli polikarbonatlar * Solid polikarbonatlar, * Greca – trapez    kesitli polikarbonatlar, * Panel arasi 1000 mm genisliginde polikarbonatlar, * 40/50/60/  mm  gibi farklı kalınlıklarda  üretilen renkli cephe kaplama polikarbonat levhaları, * Plaka satışı , projelendirme ve uygulama hizmetleri .

Daha fazla oku...

Yeni Arayüzümüz İle Hizmetinizdeyiz…

Siz değerli müşterilerimizin bizlere daha kolay ulaşabilmesi, yaptığımız işleri daha detaylı bir şekilde inceleyebilmesi ve bize yaptırmak istedikleri projeler hakkında bilgileri daha akıcı aktarabilmesi için web sitemizi yeniledik. Artık çok daha kolay ve pratik bir şekilde projeler hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir ve projeler konusunda destek alabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz…

Daha fazla oku...